Birell je šampiónom nealkoholických pív

29.05.2017

Zlato aj celkové víťazstvo na prestížnej súťaži známej ako „Pivné Oskary“ si v kategórii nealkoholické pivá odniesol Birell. Tajomstvo víťaznej receptúry, ktorá vyhráva u spotrebiteľov aj odborníkov, je v tradičnom spôsobe výroby, kde vďaka špeciálnym kvasinkám je obsah alkoholu veľmi nízky, no chuť veľmi blízko  klasickému pivu.

„To, že Birell získal ocenenie na The International Brewing Awards je pre nás dôkazom, že naše nealkoholické pivo varíme správne. Pri jeho príprave používame len prírodné suroviny a tradičné postupy, ktoré stoja za jeho jedinečnou chuťou,“ povedala k oceneniu marketingová manažérka Birellu Veronika Hořáková.

The International Brewing Awards je jedna z najstarších a najprestížnejších medzinárodných pivných súťaží, ktorá udeľuje ceny už od roku 1886. Odborníci z pivovarníckej oblasti udelili Birellu nielen zlatú medailu, ale zvolili ho aj za celkového šampióna v kategórii nealkoholických pív.

Výnimočná receptúra nealkoholického osvieženia Birell ponúka plnú pivnú chuť, akú má klasické pivo. Pri jeho výrobe sa používajú špeciálne vyšľachtené kvasinky, ktoré umožňujú pripraviť Birell v neskrátenom výrobnom procese, rovnako ako pri klasickom pive. Taktiež tieto kvasinky neprekvasujú všetky formy cukru, výsledkom čoho je plná a príjemne horká pivná chuť, či už ide o nealkoholické pivo Birell, alebo jeho ochutené varianty. Práve táto takmer dokonalá pivná chuť sa stala obľúbenou nielen pre milióny ľudí, ale boduje aj u pivovarských odborníkov, o čom svedčia mnohé ocenenia z národných a medzinárodných pivných súťaží, The International Brewing Awards je v poradí zatiaľ najnovšia z nich.

Birell je šampiónom nealkoholických pív