Pivovary Topvar oznamujú nového obchodného riaditeľa

12.01.2017

Martin Grygařík sa stáva novým obchodným riaditeľom pre Pivovary Topvar. Na Slovensko prichádza s 22-ročnou skúsenosťou z obchodu v Plzeňskom Prazdroji, kde pôsobil posledné dva roky na pozícii obchodného riaditeľa pre Off trade (obchodné reťazce a maloobchod).

Martin Grygařík ako obchodný riaditeľ pre segment obchodu a obchodných reťazcov Plzeňského Prazdroja, lídra na trhu pivovarníctva v Českej republike a jedného z najväčších dodávateľov do reťazcov, preukázal schopnosť dosahovať vynikajúce obchodné výsledky.  Zároveň má za sebou rad úspechov vo vedení veľmi efektívnych tímov naprieč rôznymi oddeleniami v rámci spoločnosti.

Svoju kariéru začal v roku 1995, kedy priamo po vysokej škole nastúpil do pivovaru Radegast, postupne sa prepracoval vďaka svojim úspechom cez manažéra obchodu pre kľúčových zákazníkov, riaditeľa pre kľúčových zákazníkov a ďalšie pozície v obchodnom oddelení pivovarov Radegast a po zlúčení aj Plzeňského Prazdroja.

„Mojím hlavným cieľom v novej úlohe bude naďalej posilňovať konkurencieschopnosť Pivovarov Topvar v oblasti predaja v obchodoch a obchodných reťazcoch a v segmente pohostinstiev a reštaurácií. Na túto novú pracovnú výzvu sa veľmi teším a bude mi potešením nadviazať na úspechy dosiahnuté mojím predchodcom v posilňovaní trhového podielu spoločnosti,“ hovorí Martin Grygařík.

Doterajší obchodný riaditeľ Pivovarov Topvar Štefan Finta sa rozhodol spoločnosť po siedmych rokoch opustiť a zamerať sa na nové osobné a profesionálne príležitosti.

Pivovary Topvar oznamujú nového obchodného riaditeľa